S&M2 1 Blu-Ray



Data aparitiei: 28.08.2020

Gen: rock

Casa de discuri: Blackened

143.99 LEI

Stoc limitat
Produsul este pe stoc, dar nu putem garanta disponibilitatea sa în viitorul apropiat. Plasaţi acum o comandă pentru a asigura rezervarea produsului.

Cod produs: 602508861512


1. The Ecstasy Of Gold
2. The Call Of Ktulu
3. For Whom The Bells Toll
4. The Day That Never Comes
5. The Memory Remains
6. Confusion
7. Moth Into Flame
8. The Outlaw Torn
9. No Leaf Clover
10. Halo On Fire
11. Intro To Scythian Suite
12. Scythian Suite, Opus 20 II: The Enemy Of God And The Dance Of The Dark Spirits
13. Intro To The Iron Foundry
14. The Iron Foundry, Opus 19
15. The Unforgiven III
16. All Within My Hands
17. (Anesthesia) - Pulling Teeth
18. Wherever I May Roam
19. One
20. Master Of Puppets
21. Nothing Else Matters
22. Enter Sandman

Bonus features:
Behind the Scenes – Making of the Show
All within my Hands Promo

Adaugă în coş