Aretha Franklin

2 LP

Data aparitiei: 11.06.2011

Gen: R&B,pop

Casa de discuri: Sony Music

99.99 LEI

Stoc limitat
Produsul este pe stoc, dar nu putem garanta disponibilitatea sa în viitorul apropiat. Plasaţi acum o comandă pentru a asigura rezervarea produsului.

Cod produs: 190758305714


Side A
1. Blue Holiday
2. Cold, Cold Heart
3. Walk on By
4. Just for a Thrill
5. Today I Sing the Blues
6. Muddy Water
7. God Bless the Child
Side B
1. Runnin’ Out of Fools
2. Please Answer Me (Once in a While)
3. You’ll Lose a Good Thing
4. Evil Gal Blues
5. Hard Times (No One Knows Better Than I)
6. What a Diff’rence a Day Made
7. Try a Little Tenderness
8. Cry Like a Baby
Side C
1. Nobody Knows the Way I Feel This Morning
2. Mockingbird
3. Won’t Be Long
4. Bill Bailey, Won’t You Please Come Home
5. Don’t Cry, Baby
6. Trouble In Mind
7. Until You Were Gone
Side D
1. It Ain’t Necessarily So
2. I’m Wandering
3. Drinking Again
4. Nobody Like You
5. Lee Cross
6. Soulville
7. This Bitter Earth

Adaugă în coş