Songs Of Experience 1 CD Deluxe Edition



Data aparitiei: 30.11.2017

Gen: Rock

Casa de discuri: Universal

74.99 LEI

În stoc
Produsul este pe stoc, în cantităţi suficiente, şi va putea fi livrat în 48 de ore de la plasarea unei comenzi ferme.

Cod produs: 602557977004


1 Love Is All We Have Left
2 Lights Of Home
3 You're The Best Thing About Me
4 Get Out Of Your Own Way
5 American Soul
6 Summer Of Love
7 Red Flag Day
8 The Showman (Little More Better)
9 The Little Things That Give You Away
10 Landlady
11 The Blackout
12 Love Is Bigger Than Anything In Its Way
13 13 (There Is A Light)
14 Ordinary Love (Extraordinary Mix)
15 Book Of Your Heart
16 Lights Of Home (St Peter's String Version)
17 You're The Best Thing About Me (U2 vs. Kygo)

Adaugă în coş