Stand Back 1981-2017 3 CD

Stevie Nicks


Data aparitiei: 19.04.2019

Gen: rock

Casa de discuri: Rhino

129.99 LEI

Stoc limitat
Produsul este pe stoc, dar nu putem garanta disponibilitatea sa în viitorul apropiat. Plasaţi acum o comandă pentru a asigura rezervarea produsului.

Cod produs: 603497852482


CD 1
  1. Edge of Seventeen
  2. Rooms on Fire
  3. Stand Back
  4. After the Glitter Fades
  5. If Anyone Falls
  6. Talk to Me
  7. I Can't Wait
  8. Has Anyone Ever Written Anything for You
  9. Long Way to Go
  10. Maybe Love Will Change Your Mind
  11. Blue Denim
  12. Every Day
  13. Planets of the Universe
  14. Secret Love
  15. For What It's Worth
  16. The Dealer
  17. Lady

CD 2
  1. Stop Draggin' My Heart Around (with Tom Petty and The Heartbreakers)
  2. Leather and Lace (with Don Henley)
  3. Nightbird
  4. I Will Run to You (with Tom Petty and The Heartbreakers)
  5. Two Kinds of Love
  6. Whenever I Call You "Friend" - By Kenny Loggins and Stevie Nicks
  7. Magnet & Steel - By Walter Egan
  8. Gold - By John Stewart
  9. Too Far From Texas (with Natalie Maines)
  10. Sorcerer
  11. You're Not The One - By Sheryl Crow
  12. Santa Claus Is Coming To Town - By Chris Isaak
  13. Cheaper Than Free (feat. Dave Stewart)
  14. You Can't Fix This - By Stevie Nicks, Dave Grohl, Taylor Hawkins & Rami Jaffee
  15. Golden (feat. Stevie Nicks) - By Lady Antebellum
  16. Blue Water (feat. Lady Antebellum)
  17. Borrowed (Remaster) - By LeAnn Rimes
  18. Beautiful People Beautiful Problems (feat. Stevie Nicks) - By Lana Del Rey

CD 3
  1. Gold Dust Woman (Live)
  2. Dreams (Live)
  3. Angel (Live)
  4. Rhiannon (Live)
  5. Landslide (with The Melbourne Symphony Orchestra)
  6. Sara (Live from Soundstage)
  7. Crash into Me (Live)
  8. Circle Dance (Live)
  9. Needles And Pins
  10. Rock and Roll (Live)
  11. Blue Lamp
  12. Sleeping Angel
  13. If You Ever Did Believe
  14. Crystal
  15. Your Hand I Will Never Let It Go

Adaugă în coş