Simply Red


Data aparitiei: 09.05.2013

Gen: Pop

Casa de discuri: Warner Music

39.99 LEI

Stoc limitat
Produsul este pe stoc, dar nu putem garanta disponibilitatea sa în viitorul apropiat. Plasaţi acum o comandă pentru a asigura rezervarea produsului.

Cod produs: 825646452064


Picture book
1. Come To My Aid    
2. Sad Old Red    
3. Look At You Know    
4. Heaven    
5. Jericho    
6. Money's Too Tight (To Mention)    
7. Holding Back The Years    
8. Red Box    
9. No Direction    
10. Picture Book    
1. Mellow My Mind    
2. Blue    
3. Say You Love Me    
4. To Be Free    
5. The Air That I Breathe    
6. Someday In My Life    
7. The Air That I Breathe (Reprise)    
8. Night Nurse    
9. Broken Man    
10. Come Get Me Angel    
11. Ghetto Girl    
12. Love Has Said Goodbye Again    
13. High Fives    
Love and The Russian Winter
1. The Spirit    
2. Ain't That A Lot Of Love    
3. Your Eyes    
4. The Sky Is A Gypsy    
5. Back Into The Universe    
6. Words For Girlfriends    
7. Thank You    
8. Man Made The Gun    
9. Close To You    
10. More Than A Dream    
11. Wave The Old World Goodbye    

Adaugă în coş