The Complete Concert by the Sea 2 LP

Erroll Garner

2 LP

Data aparitiei: 18.09.2015

Gen: Jazz

Casa de discuri: Sony Music

89.99 LEI

Stoc limitat
Produsul este pe stoc, dar nu putem garanta disponibilitatea sa în viitorul apropiat. Plasaţi acum o comandă pentru a asigura rezervarea produsului.

Cod produs: 888751398818


1. Announcer: Jimmy Lyons
2. Night And Day
3. Spring Is Here
4. I'll Remember April
5. The Nearness Of You
6. Where Or When
7. Sweet And Lovely
8. Lullaby Of Birdland
9. Mambo Carmel
10. Teach Me Tonight
11. Will You Still Be Mine
12. I Cover The Waterfront
1. Bernie's Tune
2. How Could You Do A Thing Like That To Me?
3. It's All Right
4. They Can't Take That Away From Me
5. Autumn Leaves
7. Laura
8. Red Top
9. April In Paris
10. Caravan
11. Erroll's Theme / Announcer: Jimmy Lyons

Adaugă în coş