The Definitive Montreux Collection 1 DVD

Gary Moore


Data aparitiei: 01.12.2008

Gen: Muzical

Casa de discuri: Eagle rock

64.99 LEI

Stoc limitat
Produsul este pe stoc, dar nu putem garanta disponibilitatea sa în viitorul apropiat. Plasaţi acum o comandă pentru a asigura rezervarea produsului.

Cod produs: 5034504963573


DVD 1:
Midnight Blues
Texas Strut
Moving On
Cold, Cold Feeling
Stop Messin' Around
The Blues Is Alright
The Messiah Will
Come Again
If You Be My Baby
Long Grey Mare
The Stumble
You Don't Love Me
Key To Love
All Your Love
Still Got The Blues
Since I Met You Baby
The Sky Is Crying
Jumpin' At Shadows
DVD 2:
One Fine Day
Cold Wind Blows
I've Found My Love
In You
Always There For You
Business As Usual
Out In The Fields
Oh Pretty Woman
Need Your Love
So Bad
Tore Down
I Loved Another Woman
Too Tired
Further On Up The Road
Parisienne Walkways
You Upset Me Baby
Cold Black Night
Stormy Monday
Walking By Myself
How Many Lies
Enough Of The Blues
The Prophet

Adaugă în coş