The Divine miss 4 CD

Dinah Washington


Data aparitiei: 20.12.2017

Gen: jazz

Casa de discuri: Universal Music

94.99 LEI

Stoc limitat
Produsul este pe stoc, dar nu putem garanta disponibilitatea sa în viitorul apropiat. Plasaţi acum o comandă pentru a asigura rezervarea produsului.

Cod produs: 600753789728


After Hours with Miss D
  1. Blue Skies 
  2. Bye Bye Blues
  3. Am I Blue
  4. Our Love Is Here To Stay
  5. A Foggy Day 
  6. I Let A Song Go Out Of My Heart
  7. Pennies From Heaven
  8. Love For Sale
Dinah Jams
  1. Lover Come Back To Me
  2. Alone Together
  3. Summertime
  4. Come Rain Or Come Shine
  5. No More 
  6. I've Got You Under My Skin
  7. There Is No Greater Love
  8. You Go To My Head 
For Those in love
  1. I Get A Kick Out Of You
  2. Blue Gardenia
  3. Easy Living
  4. You Don't Know What Love Is
  5. This Can't Be Love
  6. My Old Flame
  7. I Could Write A Book
  8. Make The Man Love Me
  9. Ask A Woman Who Knows 
  10. If I Had You
The Swingin' Miss D
  1. They Didn't Believe Me 
  2. You're Crying 
  3. Makin' Whoopee 
  4. Ev'ry Time We Say Goodbye
  5. But Not For Me 
  6. Caravan 
  7. Perdido 
  8. Never Let Me Go 
  9. Is You Is Or Is You Ain't My Baby?
  10. I'll Close My Eyes 
  11. Somebody Loves Me 
What a difference a day makes!
  1. I Remember You 
  2. I Thought About You
  3. That's All There Is to That
  4. I Won't Cry Anymore
  5. I'm Thru With Love 
  6. Cry Me A River 
  7. What A Diff'rence A Day Makes 
  8. Nothing in the World
  9. Manhattan 
  10. Time After Time 
  11. It's Magic
  12. A Sunday Kind Of Love

Adaugă în coş