The Ultimate Collection Barbra Streisand 2 CD

Barbra Streisand


Data aparitiei: 09.07.2007

Gen: Pop

Casa de discuri: Sony Music

64.99 LEI

Stoc furnizor limitat
Produsul se afla in stocul furnizorului nostru, dar nu putem garanta disponibilitatea sa în viitorul apropiat. Plasaţi acum o comandă pentru a asigura rezervarea produsului.

Cod produs: 5099750625729


CD 1
  1. A Sleepin' Bee
  2. Cry Me a River
  3. I Stayed Too Long at the Fair
  4. Lover, Come Back to Me
  5. People
  6. My Man
  7. Second Hand Rose
  8. He Touched Me
  9. Don't Rain on My Parade
  10. Happy Days Are Here Again
  11. On a Clear Day (You Can See Forever)
  12. Stoney End
  13. Since I Fell for You
  14. What Are You Doing the Rest of Your Life?
  15. The Way We Were
  16. All in Love Is Fair
  17. Lazy Afternoon
  18. Evergreen [Love Theme from "A Star Is Born"]
  19. My Heart Belongs to Me
  20. You Don't Bring Me Flowers
  21. The Main Event/Fight
  22. No More Tears (Enough Is Enough)

CD 2
  1. Woman in Love
  2. Guilty
  3. Comin' in and Out of Your Life
  4. Memory
  5. Papa, Can You Hear Me?
  6. A Piece of Sky
  7. Putting It Together
  8. Not While I'm Around
  9. Send in the Clowns
  10. Somewhere
  11. All I Ask of You
  12. Children Will Listen
  13. As If We Never Said Goodbye
  14. I Finally Found Someone
  15. Tell Him
  16. I've Dreamed of You
  17. Someday My Prince Will Come
  18. You'll Never Walk Alone

Adaugă în coş