Unzipped-Deluxe Edition 2 CD



Data aparitiei: 15.10.2018

Gen: rock

Casa de discuri: Rhino

79.99 LEI

Stoc limitat
Produsul este pe stoc, dar nu putem garanta disponibilitatea sa în viitorul apropiat. Plasaţi acum o comandă pentru a asigura rezervarea produsului.

Cod produs: 603497856787


CD 1: Unzipped… In The Studio: The Love Songs:
1. Love Is Blind
2. One Of These Days
3. All The Time In The World
4. Wherever You May Go
5. Easier Said Than Done
6. Fare Thee Well
7. Summer Rain
8. Forevermore
9. 'Till The End Of Time
Bonus tracks:
10. Wherever You May Go (Instrumental )
11. Love Is Blind (Instrumental )

CD 2: Starkers In Tokyo(1997):
1. Sailing Ships
2. Too Many Tears
3. The Deeper The Love
4. Love Ain’t No Stranger
5. Can’t Go On
6. Give Me All Your Love
7. Don’t Fade Away
8. Is This Love
9. Here I Go Again
10. Soldier Of Fortune
11. Only My Soul (Acapella)
12. Fool For Your Loving (Excerpt) 

Bonus tracks:
Starkers în New Zork(2008)
13.Give me all your love
14.Can you hear the wind blow
15.All I want all I need
16.Lay Down your love
17.Fool for your loving
18.The Deeper the love
19.Aint no love în the heart of the city
20.Here I go again

Adaugă în coş