Unzipped-Super Deluxe Edition 5 CD & 1 DVD



Data aparitiei: 19.10.2018

Gen: rock

Casa de discuri: Rhino

379.99 LEI

Stoc limitat
Produsul este pe stoc, dar nu putem garanta disponibilitatea sa în viitorul apropiat. Plasaţi acum o comandă pentru a asigura rezervarea produsului.

Cod produs: 603497856770


CD 1:Unzipped…In the Studio:The Love Songs
1. Love Is Blind
2. One Of These Days 
3. All The Time In The World
4. Wherever You May Go 
5. Easier Said Than Done 
6. Fare Thee Well 
7. Summer Rain
8. Forevermore 
9. Till The End Of Time 
10. Wherever You May Go (Instrumental)
11. Love Is Blind (Instrumental )
CD 2:Starkers in Tokyo(1997)
1. Sailing Ships 
2. Too Many Tears 
3. The Deeper The Love 
4. Love Ain't No Stranger 
5. Can't Go On 
6. Give Me All Your Love 
7. Don't Fade Away
8. Is This Love 
9. Here I Go Again
10. Soldier Of Fortune 
11. Only My Soul (Acapella) 
12. Fool For Your Loving 
CD 3 Snakeskin boots:Starkers in Europe
1. Intro
2. Sailing Ships 
3. Too Many Tears 
4. Here I Go Again
5. Intro 
6. Give Me All Your Love
7. Ain't Gonna Cry No More 
8. Only My Soul (Acapella) 
9. All I Want Is You 
10. Dog 
11. Here I Go Again 
12. Intro 
13. Give Me All Your Love 
14. Ain't Gonna Cry No More 
15. All I Want Is You 
16. Slow & Easy
17. Dog 
18. Give Me All Your Love 
19. Ain't Gonna Cry No More 
20. Northwinds (Acapella) 
21. All I Want Is You 
22. Dog 
23. Blindman (Acapella) 
24. Here I Go Again 
CD 4:More Starkers…
1. If You Want Me 
2. Give Me All Your Love
3. Slow & Easy 
4. All I Want Is You 
5. Judgement Day 
6. Ain't Gonna Cry No More 
7. Dog 
8. Give Me All Of Your Love 
9. Can You Hear The Wind Blow 
10. All I Want All I Need 
11. Lay Down Your Love 
12. Fool For Your Loving 
13. The Deeper The Love 
14. Ain't No Love In The Heart Of The City 
15. Here I Go Again 
16. Easier Said Than Done
17. Fare Thee Well 
18. Love Will Set You Free 
19. Mistreated 
20. Slide It In 
21. Till The End of Time 
22. Shake My Tree 
23. Good To Be Bad 
24. Tell Me How 
CD 5:Up Close&Personal
1. Wherever You May Go (Acoustic Demo)
2. Surrender (Acoustic Demo)
3. Ain't No Doubt About My Girl (Acoustic Demo)
4. Scat Man Blues (Acoustic Demo)
5. Love's A Crazy Game (Acoustic Demo)
6. I Will Love You (Acoustic Demo)
7. Oh Baby You're The One (Acoustic Demo)
8. So Long (Acapella) [Acoustic Demo]
9. So Long (Acoustic Demo)
10. It Would Be Nice (Acoustic Demo)
11. Slide Thingy Blues (Acoustic Demo)
12. Down To The River (Acoustic Demo)
13. Feel Your Love Grow Stronger (Acoustic Demo)
14. Blues Jam Riff (Acoustic Demo)
15. Fun Lick Blues (Acoustic Demo)
16. Don't Wanna Change The World (Acoustic Demo)
17. It's So Hard (Acoustic Demo)
18. River Song (Early Version) [Acoustic Demo]
19. Let's Have A Drink Before I Go (Acoustic Demo)
20. Can You Ever Forgive Me (Acoustic Demo)
21. So Much To Live For (Acoustic Demo)
22. Another Lick While The Missus Is Busy In The Kitchen (Acoustic Demo)
23. Just The Two Of Us (Together You And I) [Acoustic Demo]
24. Oh S___ Blues (feat. Jessica) [Acoustic Demo]
25. Seasons (Acoustic Demo)
CD 6:Unzipped..The DVD Video
1. Sailing Ships
2. Too Many Tears 
3. The Deeper The Love 
4. Can't Go On 
5. Is This Love 
6. Give Me All Your Love 
7. Here I Go Again 
8. Don't Fade Away 
9. Soldier Of Fortune 
10. Love Ain't No Stranger 
11. Only My Soul 
12. Give Me All Your Love 
13. Can You Hear The Wind Blow 
14. Fool For Your Loving 
15. Give Me All Your Love
16. Can You Hear The Wind Blow 
17. All I Want All I Need 
18. Lay Down Your Love 
19. Fool For Your Loving 
20. The Deeper The Love
21. Ain't No Love In The Heart Of The City 
22. Here I Go Again 
23. Intro 
24. Sailing Ships 
25. Too Many Tears 
26. Here I Go Again 
27. Intro 
28. Give Me All Your Love 
29. Ain't Gonna Cry No More
30. Only My Soul (Acapella) 
31. All I Want Is You 
32. Dog 
33. Here I Go Again 
34. Give Me All Your Love 
35. Ain't Gonna Cry No More 
36. All I Want Is You 
37. Slow & Easy 
38. Dog 
39. Soldier Of Fortune 
40. Blindman 
41. Fare Thee Well 
42. One Of These Days 
43. Poor Albert's Last: Photographic Slideshow
44. Purplesnake's "Forevermore" Video
45. One On One with David And Adrian
46. "Love Is Blind" Music Video

Adaugă în coş