We Got Love-Live 2 CD

Kelly Family


Data aparitiei: 20.10.2017

Gen: pop

Casa de discuri: Universal Music

59.99 LEI

Stoc limitat
Produsul este pe stoc, dar nu putem garanta disponibilitatea sa în viitorul apropiat. Plasaţi acum o comandă pentru a asigura rezervarea produsului.

Cod produs: 602557900187


1. I Can't Stop The Love
2. Why Why Why 
3. First Time 
4. Imagine 
5. Because It's Love 
6. Come Back To Me 
7. Red Shoes 
8. No Lies 
9. An Angel 
10. Loch Lomond
11. When I Was In Town 
12. Echo La Ronda 
13. Une Famille C'est Une Chanson 
14. Swing Low
1. When The Boys Come Into Town
2. Nanana
3. Keep On Singing 
4. Fathers Nose
5. Please Don't Go 
6. Drum Solo 
7. Fell In Love With An Alien
8. I Can't Help Myself 
9. The Wolf 
10. Cover The Road 
11. We Got Love
12. Only Our Rivers Run Free
13. Dan O'Feefes (Irish Jig)
14. Wearing Of The Green 
15. Who'll Come With Me (David's Song)
16. Good Neighbor
17. Take My Hand 
18. Brothers And Sisters

Adaugă în coş