U 2


Data aparitiei: 10.06.2016

Gen: rock

Casa de discuri: Universal Music

59.99 LEI

Stoc limitat
Produsul este pe stoc, dar nu putem garanta disponibilitatea sa în viitorul apropiat. Plasaţi acum o comandă pentru a asigura rezervarea produsului.

Cod produs: 602547872883


1.  People Have The Power
2.  The Miracle (Of Joey Ramone)
3.  Vertigo
4.  I Will Follow
5.  Iris (Hold Me Close)
6.  Cedarwood Road
7.  Song For Someone
8.  Sunday Bloody Sunday
9.  Raised By Wolves
10. Until The End Of The World
11. The Fly
12. Invisible
13. Even Better Than The Real Thing
14. Mysterious Ways
15. Elevation
16. Every Breaking Wave
17. October
18. Bullet The Blue Sky
19. Zooropa
20. Where The Streets Have No Name
21. Pride (In The Name Of Love)
22. With Or Without You
23. Stephen Hawking 'Global Citizen'
24. City Of Blinding Lights
25. Beautiful Day
26. Mother & Child Reunion
27. Bad
28. One
29. People Have The Power (With Eagles Of Death Metal) 
30. I Love You All The Time (Eagles Of Death Metal)                                                                               Filmed on the 7th of December 2015 at the Accorhotels Arene,Paris

Adaugă în coş