Gold 2 CD



Data aparitiei: 12.07.2007

Gen: Pop

Casa de discuri: HIP-O (Geffen AM)

59.99 LEI

Stoc limitat
Produsul este pe stoc, dar nu putem garanta disponibilitatea sa în viitorul apropiat. Plasaţi acum o comandă pentru a asigura rezervarea produsului.

Cod produs: 602498643549

Track list

# Titlu
Disc 1
1 I Got You Babe
2 Baby Don't Go
3 All I Really Want To Do
4 Bang Bang (My Baby Shot Me Down)
5 Alfie
6 The Beat Goes On
7 You Better Sit Down Kids
8 Gypsys, Tramps And Thieves
9 The Way Of Love
10 All I Ever Need Is You
11 Living In A House Divided
12 A Cowboy's Work Is Never Done
13 Half-Breed
14 Dark Lady
15 Train Of Thought
16 Take Me Home
Disc 2
1 I Found Someone
2 We All Sleep Alone
3 After All (Love Theme From Chances Are)
4 If I Could Turn Back Time
5 Just Like Jesse James
6 Heart Of Stone
7 The Shoop Shoop Song (It's In His Kiss)
8 Love And Understanding
9 Save Up All Your Tears
10 Love Hurts
11 One By One
12 Believe
13 Strong Enough
14 All Or Nothing
15 Song For The Lonely
16 A Different Kind Of Love Song

Adaugă în coş